Hang- en sluitwerk moet inbraakwerend zijn

Natuurlijk wil je ongenode gasten of pottenkijkers buiten jouw deur houden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat dieven kunnen binnendringen om op zoek te gaan naar waardevolle spullen.  Daarom zijn de deuren voorzien van een deurslot. Wil je een Deurslot kopen? Dan moet je er rekening mee houden dat het gewoon een deur op slot doen niet afdoende is om inbrekers buiten de deur te houden. Het nieuwe deurslot dient inbraakwerend te zijn.

Koop een deurslot met een SKG-keurmerk

Aangeraden wordt op een hoogwaardig slot te kopen. Op de Nederlandse markt zijn de hoogwaardigste sloten voorzien van een SKG-keurmerk. Deze sloten zijn door een onafhankelijke stichting aan allerlei tests onderworpen. Vervolgens heeft men aan de sloten twee of drie sterren toegekend. Koop je een slot met twee sterren? dan weet je zeker dat dit slot een goede bescherming biedt tegen inbraak. Een slot met drie sterren bied een nog betere bescherming tegen inbraak, want dat slot is voorzien van een een of meer innovatieve technieken. Criminelen kunnen hun meest gebruikte inbraakmethoden niet met succes toepassen op een slot met drie sterren. Het is een deurslot van de allerhoogste kwaliteit.

Alle sloten in één keer vervangen

Zijn de sloten van jouw pand nog voorzien van verouderd hang- en sluitwerk? Dan wordt aangeraden om alle sloten in één keer te vervangen door nieuwe, veiliger varianten. Er kan dan voor gezorgd worden dat jouw sleutelbos een stuk slanker wordt. Je moet dan in de webshop een cilinderslot bestellen. Er worden dan meerdere exemplaren van die cilinder geleverd. je kunt dan alle deuren in en om jouw woning met een sleutel openen.

Koop een deurslot met een genummerde sleutel

Je kunt een deurslot met een genummerde sleutel kopen. Een genummerde sleutel kan niet zomaar worden nagemaakt. Je moet namelijk eerst een identificatiecode overleggen. Vervolgens kan de sleutel worden nagemaakt. Zo wordt jou en jouw huisgenoten een extra veiligheid geboden. Iemand anders kan de sleutel immers niet laten namaken om met die sleutel op ongewenste wijze jouw pand te kunnen betreden.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *