Sfeervolle gashaarden voor warmte en ambiance 

Goede verwarming is essentieel om prettig in een huis te wonen. Je huis kun je op verschillende manieren verwarmen, zoals met een sfeervolle gashaard. Deze haard heeft geen aanvoer van hout nodig, maar werkt op gas. Als je ervoor kiest om alle ruimtes in je huis te verwarmen met radiatoren is een goede cv-ketel een slimme investering. Een vrijstaande gaskachel geeft veel sfeer aan een ruimte en is daarom een mooie aanvulling op een woning die wordt verwarmd door middel van een cv-ketel. Radiatoren zijn een handige praktische oplossing om een woning goed te verwarmen en dragen dan weinig bij aan de sfeer van een huis. Een gashaard of vrijstaande gaskachel voegen sfeer toe aan een ruimte. Het is zo fijn om weg te kunnen dromen bij de vlammen die van een gaskachel afkomen. 

Cv-ketels en kachels verwarmen je woning

Het voordeel van een gashaard is dat het niet nodig is om een voorraad hout aan te slepen, terwijl je wel de sfeer toevoegt van een houthaard. Een gashaard is bovendien schoner dan een houthaard en is heel eenvoudig om te ontsteken. Het moment dat je de gashaard aansteekt geeft de haard warmte af. Bij een houthaard duurt het even voordat er voldoende warmte vrijkomt en je moet het vuur in de gaten houden. Een gashaard steek je aan en je hoeft er de hele avond niet naar om te kijken. Aan het eind van de avond doe je de haard uit en je hoeft geen as op te ruimen. Een gashaard is ook geschikt om voor even aan te steken wegens het gebruiksgemak. Met haardvuur dat op hout brandt zul je er eerder voor kiezen om hem pas aan te steken als je zeker weet dat je er een paar uur van gaat genieten.

Mooie vrijstaande gaskachels 

Een gaskachel kun je snel even aansteken. Ook als je maar een half uur de tijd hebt om bij de haard te zitten. Doordat er geen hout wordt verbrand bij gaskachels is er qua design veel meer mogelijk. Een gashaard heeft de eigenschap om perfect op te gaan in het interieur. 

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *